Dwerggeiten ’t Hemelveld

Welkom op onze site.

9 juni 2024

De zomertijd komt eraan! Juni is ook de tijd dat de selectie in de geitenstal achter de rug is, en dat de verkochte dieren kunnen geleverd worden! Niet minder dan 28 reservaties dienden we te noteren in de voorbije maanden! Ik diende dus zelfs een 10-tal dieren aan te kopen bij collega-fokkers… Alle dieren zijn geleverd, en weer zag ik heel mooie stalletjes en weiden, waar de dieren jarenlang zullen kunnen genieten!
Hier blijven nog 13 dieren: 4 volwassenen en 9 lammetjes. In september zullen nog een 3-tal lammetjes verkocht warden, zodat we met 10 dieren een nieuw fokseizoen tegemoet gaan!

Op de pagina ‘fokkerij‘ lees je meer over de geboren lammetjes. En op de dagboekpagina meer info!

Onze leuze is al 46 jaar:

Een dwerggeitje, een sieraad in de tuin!

Binnen de hobby bouwden we vriendschappen op in binnen- en buitenland.  Onze fokkerij is lid van de Belgische Dwerggeitenorganisatie (BDO) en de Nederlandse federatie (NFD)! Al onze dieren zijn stamboek geregistreerd, en hebben dus een duidelijke voorgeschiedenis.

Heb je interesse in mooie dwerggeiten, de stamboekwerking of het clubleven hierrond: neem dan zeker contact op, en neem ook een kijkje op de BDO clubwebsite

Dank voor je virtuele bezoek ! !

Johan en Huguette Seynaeve

VIDEO OVER ONZE FOKKERIJ

Klik HIER om de video te bekijken.
Met dank aan Plattelandstv voor de productie van deze video.

DIEREN TE KOOP

IN de lente zullen een aantal dieren verkocht worden. De lammetjes blijven drie maanden bij de moeder. Bij een bezoek aan onze fokkerij kan evenwel een reservatie voor levering in mei/juni  genoteerd worden.

Meer info over de geboorten van 2024: Zie pagina fokkerij en dagboek

Klik HIER om naar de “te koop” pagina te gaan.

UW GEITJES LATEN DEKKEN?

In het dekseizoen (aug – nov) hebben we steeds een degelijke dekbok op stal staan. Indien u dit najaar uw geitjes wil laten dekken, neem dat gerust contact op.  Dan spreken we af.