Dwerggeiten ’t Hemelveld

Welkom op onze site.

17 april 2022

Alle geiten lammerden… Dit houdt niet alleen onze stalpopulatie jong, maar we kunnen zodoende ook een aantal mooie dieren leveren aan collega-fokkers of aan liefhebbers van mooie dieren voor de tuin… onze leuze is reeds 44 jaar:

Een dwerggeitje, een sieraaad in de tuin!

Drie bokken werden ingezet: Ustinov en Ugo van het Hemelveld, twee mooie bruine bokken van eigen kweek,   en Navigator 29 van het Groene Weitje!

Alle dieren lopen in de weide bij mooi weer: een hele kudde, een streling voor het oog: naast flora ook fauna in de tuin! Elk jaar weer is het genieten van de dartele bokkensprongen van de lammetjes!

Binnen de hobby bouwden we vriendschappen op in binnen- en buitenland.  Onze fokkerij is lid van de Belgische organisatie (BDO) en de Nederlandse federatie (NFD)! Al onze dieren zijn stamboek geregistreerd, en hebben dus een duidelijke voorgeschiedenis.

Heb je interesse in mooie dwerggeiten, de stamboekwerking of het clubleven hierrond: neem dan zeker contact op, en neem ook een kijkje op de BDO clubwebsite

Dank voor je virtuele bezoek ! !

Johan en Huguette Seynaeve

Zowat alle geitjes gingen onder de bok!  We gebruikten meerdere mooie bokken: Ustinov en Ugo van het Hemelveld en Navigator 29 van het Groene Weitje zorgen voor de volgende generatie Hemelvelders! Alle lammetjes zijn geboren! Dit zijn 7 bokjes en 6 geitjes. In de komende maanden groeien ze op bij de moeders!

Meer info over alle geboorten van 2022: Zie pagina fokkerij en dagboek

Video over onze fokkerij

Klik HIER om de video te bekijken.
Met dank aan Plattelandstv voor de productie van deze video.

DIEREN TE KOOP

We hebben momenteel geen dieren meer te koop…  maar je bent altijd welkom om de fokkerij te bezoeken!

Klik HIER om naar de “te koop” pagina te gaan.

DIEREN TE KOOP

We hebben nog 2 zwarte geitlammetjes beschikbaar. Leverbaar vanaf 1 juli.
Reserveren is mogelijk
Klik HIER om naar de “te koop” pagina te gaan.