Dwerggeiten ’t Hemelveld

Welkom op mijn site.

2019 is ons 41ste jaar in de dwerggeitenfokkerij. Elk jaar weer beleven we de magie van verlangen en geboorte. In dit voorjaar werden bijna uitsluitend boklammetjes geboren. Een aantal werden verkocht voor de fokkerij, anderen vertrokken gecastreerd om als gezelschapsdier een rustig leven te slijten!

We hopen weer een kwaliteitsvolle dekbok te vinden om onze geiten te laten dekken. Ja: nu reeds denken we aan de lammetjes van 2020!

Binnen de hobby bouwden we vriendschappen op in binnen- en buitenland. Al wordt het beleven van de hobby in samenwerking met onze Nederlandse hobbygenoten zeer bemoeilijkt door de FAVV reglementeringen. Toch kijken we er naar uit om weer een ontspannend hobbyjaar te beleven!

Onze geiten stammen haast allemaal af uit de prachtige Françoise van de Wolfhaag (Nederlands Nationaal kampioen geitlam 2013).  Dit jaar hopen we wat nieuw geitenbloed in de stal te brengen…

Heb je interesse in mooie dwerggeiten, de stamboekwerking of het clubleven hierrond: neem dan zeker contact op, en neem ook een kijkje op de BDO clubwebsite

Dank voor je virtuele bezoek ! !

Johan en Huguette Seynaeve
maart 2019

DIEREN TE KOOP

Momenteel geen dieren te koop… Doch je mag altijd je wensen kenbaar maken!

Klik HIER om naar de “te koop” pagina te gaan.