Dwerggeiten ’t Hemelveld

Welkom op onze site.

13 september 2021

Reeds 9 van onze 10 geitjes werden al gedekt, en hopelijk zijn ze ook drachtig!. Zo zorgen we voor een aantal mooie lammetjes in het volgende voorjaar. Dit houdt niet alleen onze stalpopulatie jong, maar we kunnen zodoende ook een aantal mooie dieren leveren aan collega-fokkers of aan liefhebbers van mooie dieren voor de tuin… onze leuze is reeds 44 jaar:
Een dwerggeitje, een sieraaad in de tuin!

Drie bokken werden ingezet: Ustinov en Ugo van het Hemelveld, twee mooie bruine bokken van eigen kweek, en de aangekochte Nico van de Wolfhaag, een bruinstippel!

Binnen de hobby bouwden we vriendschappen op in binnen- en buitenland.  Onze fokkerij is lid van de Belgische organisatie (BDO) en de Nederlandse federatie (NFD)! Al onze dieren zijn stamboek geregistreerd, en hebben dus een duidelijke voorgeschiedenis.

Heb je interesse in mooie dwerggeiten, de stamboekwerking of het clubleven hierrond: neem dan zeker contact op, en neem ook een kijkje op de BDO clubwebsite

Dank voor je virtuele bezoek ! !

Johan en Huguette Seynaeve

De eerste dekkingen van het seizoen 2021 zijn een feit!  We gebruiken twee mooie bokken: Ustinov van het Hemelveld en Nico van de Wolfhaag zullen voor de volgende generatie Hemelvelders zorgen!

Meer info het dekseizoen van 2021: Zie pagina fokkerij en dagboek

Video over onze fokkerij

Klik HIER om de video te bekijken.
Met dank aan Plattelandstv voor de productie van deze video.

DIEREN TE KOOP

Dit jaar hebben we geen dieren meer beschikbaar. Reserveren is mogelijk
Klik HIER om naar de “te koop” pagina te gaan.