Dwerggeiten ’t Hemelveld

Door de Corona maatregelen is bezoek enkel mogelijk op afspraak.

Indien u interesse hebt in onze dieren kunt u ons dat alvast laten weten via telefoon, mail of het contactformulier. Wij houden u dan verder op de hoogte.

Welkom op mijn site.

 

In 2020 werden 16 lammetjes geboren. Ook werden een tweetal beste dieren aangekocht voor de fokkerij. Er werden 20 dieren verkocht aan een tiental liefhebbers. En weer dienden we een aantal mensen teleur te stellen, want weer hadden we veel dieren te weinig om alle kandidaten te helpen.

Nu worden onze geiten weer gedekt, zodat we vanaf januari 2021 weer mooie lammetjes zien geboren worden! Enkele jonge bokken zullen voor de dekkingen zorgen: Messi van de Wolfhaag, Micha van de Wolfhaag en Jacky’s Grandeur van de Elsenburg.

Binnen de hobby bouwden we vriendschappen op in binnen- en buitenland. Al was het een lente en zomer met weinig of geen contacten door de coronapandemie. Het ziet er niet naar uit dat dit snel opgelost zal zijn!

Heb je interesse in mooie dwerggeiten, de stamboekwerking of het clubleven hierrond: neem dan zeker contact op, en neem ook een kijkje op de BDO clubwebsite

Dank voor je virtuele bezoek ! !

Johan en Huguette Seynaeve
augustus 2020

Momenteel dekseizoen!
Op onderstaande pagina’s lees je welke dieren reeds gedekt werden!
Ook de vermoedelijke lammerdatum staat vermeld. We kijken dus al uit maar de lammetjes van 2021!

Zie pagina fokkerij en dagboek

Video over onze fokkerij

Klik HIER om de video te bekijken.
Met dank aan Plattelandstv voor de productie van deze video.

DIEREN TE KOOP

Dit jaar hebben we geen dieren meer beschikbaar. Reserveren is mogelijk
Klik HIER om naar de “te koop” pagina te gaan.