Dwerggeiten ’t Hemelveld

Welkom op onze site.

03 november 2021

Alle geitjes werden gedekt, en hopelijk zijn ze ook drachtig!. Zo zorgen we voor een aantal mooie lammetjes in het volgende voorjaar. Dit houdt niet alleen onze stalpopulatie jong, maar we kunnen zodoende ook een aantal mooie dieren leveren aan collega-fokkers of aan liefhebbers van mooie dieren voor de tuin… onze leuze is reeds 44 jaar:

Een dwerggeitje, een sieraaad in de tuin!

Vier bokken werden ingezet: Ustinov en Ugo van het Hemelveld, twee mooie bruine bokken van eigen kweek,   en Navigator 29 van het Groene Weitje!

Binnen de hobby bouwden we vriendschappen op in binnen- en buitenland.  Onze fokkerij is lid van de Belgische organisatie (BDO) en de Nederlandse federatie (NFD)! Al onze dieren zijn stamboek geregistreerd, en hebben dus een duidelijke voorgeschiedenis.

Heb je interesse in mooie dwerggeiten, de stamboekwerking of het clubleven hierrond: neem dan zeker contact op, en neem ook een kijkje op de BDO clubwebsite

Dank voor je virtuele bezoek ! !

Johan en Huguette Seynaeve

Zowat alle geitjes gingen onder de bok!  We gebruikten meerdere mooie bokken: Ustinov en Ugo van het Hemelveld en Navigator 29 van het Groene Weitje zullen voor de volgende generatie Hemelvelders zorgen!

Nog

en de eerste lammetjes komen er aan!

Meer info het dekseizoen van 2021: Zie pagina fokkerij en dagboek

Video over onze fokkerij

Klik HIER om de video te bekijken.
Met dank aan Plattelandstv voor de productie van deze video.

DIEREN TE KOOP

Dit jaar hebben we geen dieren meer beschikbaar. Reserveren is mogelijk
Klik HIER om naar de “te koop” pagina te gaan.