Dwerggeiten ’t Hemelveld

Door de Corona maatregelen is bezoek enkel mogelijk op afspraak.

Indien u interesse hebt in onze dieren kunt u ons dat alvast laten weten via telefoon, mail of het contactformulier. Wij houden u dan verder op de hoogte.

Welkom op mijn site.

 

Al onze geiten hebben gelammerd in januari-februari. 22 lammetjes werden geboren uit de dekkingen door Messi van de Wolfhaag en Jacky’s Grandeur van de Elsenburg. 5 lammetjes werden weggeschonken om met de fles grootgebracht te worden. Resten ons 10 geitjes en 7 boklammetjes! Op 8 februari werd de 500ste Hemelvelder geboren! Momenteel groeien alle 17 lammeren op bij hun moeder. Binnenkort kunnen ze naar buiten, de lente in!

Binnen de hobby bouwden we vriendschappen op in binnen- en buitenland.  Onze fokkerij is lid van de Belgische organisatie (BDO) en de Nederlandse federatie (NFD)! Al onze dieren zijn stamboek geregistreerd, en hebben dus een duidelijke voorgeschiedenis.

Heb je interesse in mooie dwerggeiten, de stamboekwerking of het clubleven hierrond: neem dan zeker contact op, en neem ook een kijkje op de BDO clubwebsite

Dank voor je virtuele bezoek ! !

Johan en Huguette Seynaeve
27 maarti 2021

Alle lammetjes zijn geboren, waaronder enkele drielingen, en zelfs een vierling! 22 lammetjes, waarvan er 5 met de fles worden grootgebracht bij flessenmoeders. 17 lammetjes groeien op bij de moederdieren.

Meer info over onze lammetjes van 2021: Zie pagina fokkerij en dagboek

Video over onze fokkerij

Klik HIER om de video te bekijken.
Met dank aan Plattelandstv voor de productie van deze video.

DIEREN TE KOOP

Dit jaar hebben we geen dieren meer beschikbaar. Reserveren is mogelijk
Klik HIER om naar de “te koop” pagina te gaan.