Dwerggeiten ’t Hemelveld

Door de Corona maatregelen is bezoek enkel mogelijk op afspraak.

Indien u interesse hebt in onze dieren kunt u ons dat alvast laten weten via telefoon, mail of het contactformulier. Wij houden u dan verder op de hoogte.

Welkom op mijn site.

2020 wordt ons 42ste jaar in de dwerggeitenfokkerij. Elk jaar weer beleven we de magie van verlangen en geboorte. In dit voorjaar werden bijna uitsluitend boklammetjes geboren. Een aantal werden verkocht voor de fokkerij, anderen vertrokken gecastreerd om als gezelschapsdier een rustig leven te slijten!

We gebruikten weer kwaliteitsvolle dekbokken om onze geiten laten dekken. Ja: nu reeds kijken we uit naar de lammetjes van 2020!

Binnen de hobby bouwden we vriendschappen op in binnen- en buitenland. Al wordt het beleven van de hobby in samenwerking met onze Nederlandse hobbygenoten zeer bemoeilijkt door de FAVV reglementeringen. Toch kijken we er naar uit om weer een ontspannend hobbyjaar te beleven!

Onze geiten stammen haast allemaal af uit de prachtige Françoise van de Wolfhaag (Nederlands Nationaal kampioen geitlam 2013).  Dit jaar hopen we wat nieuw geitenbloed in de stal te brengen…

Heb je interesse in mooie dwerggeiten, de stamboekwerking of het clubleven hierrond: neem dan zeker contact op, en neem ook een kijkje op de BDO clubwebsite

Dank voor je virtuele bezoek ! !

Johan en Huguette Seynaeve
december 2019

Alle lammetjes zijn geboren!
We hebben 8 geitjes en 8 bokjes!

Zie pagina fokkerij en dagboek

Video over onze fokkerij

Klik HIER om de video te bekijken.
Met dank aan Plattelandstv voor de productie van deze video.

DIEREN TE KOOP

Alle lammetjes zijn geboren. We hebben al een eerste selectie gemaakt van welke dieren we voor de fokkerij willen behouden. Een aantal mooie dieren zullen dus ook verkocht worden!

Klik HIER om naar de “te koop” pagina te gaan.